fbpx
Lépj velünk kapcsolatba
Kapcsolat

01 // A CÉGEDRE SZABOTT NÖVEKEDÉSFEJLESZTÉSI PROGRAM

GROWTH
BOOTCAMP

ITT AZ IDEJE ÚJ SZOKÁSOKAT FELVENNED.

02 // GROWTH BOOTCAMP

A MARKETING CSAPATOD
KIKÉPZŐTÁBORA

Tucattermék és általános elméleti oktatás helyett gyakorlatorientált online marketing kiképzés. A marketing csapatod tippekkel trükkökkel és magasan képzett szakemberek segítségével fejlődik, oldja meg az akadályokat és lesz hétről hétre egyre pengébb.

0%

Marketing automatizáció

Kiképezzük a céged a piacon fellelhető és hasznos marketing eszközökre, amelyek segítségével automatizálhatod a marketing folyamataid.

Social Media

Tudom mi az a Social Listening, vagy a közösségi tartalomfejlesztés és közösségépítés trükkje? Belemegyünk az algoritmusoktól a konkurenciakutatáson át a legújabb közösségi platformokba és jó pár trükkbe is.

Tartalomfejlesztés

Hogy ne csak blog-od legyen, de Cornerstone cikked, kulcsszókutatásod, témajavaslatod, optimalizált oldalad és A/B tesztelt headline-od

PPC és SEO

Hirdetéskezeléstől a profilalkotásig átnyálazzuk az összes fizetett hirdetési fiókod a konverziós pontokig és tovább. Megmutatjuk azokat a trükköket, amikkel milliókat spórolhatsz

03 // DO IT YOURSELF

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az évek során sokat tapasztaltunk. Ültünk már webáruházban, különböző profilú ügynökségekben, médiacégben;  építettünk fejlesztőcéget, tapostuk a malmot kisvállalatban, nagyvállalatban, és portfóliónkban startup befektetést is találhatsz. 

Bármerre is járunk, a közös szenvedély, ami összeköt minket, az a GROWTH MINDSET. 

04 // ISMERD MEG

A bootcamp folyamata

0%

ELSŐ FÁZIS - ALKALMASSÁGI

Interjú & előszűrés

Foglald le a neked ideális időpontot ezen az oldalon.

Ezután virtuálisan összeülünk 1 órára, hogy kielemezzük a céged, a terméked és a folyamataid. A tőled kapott információk és a digitális lábnyomok alapjűn átvilgítjuk a tevékenységed

Ha az előzetes interjú után látjuk a növekedési potenciált, beléphetsz a bootcamp-be.

MÁSODIK FÁZIS - ELŐSZOBA

Megfigyelés & elemzés

A projekted méretétől függően egy masszív adatgyűjtési, interjú és felkészülési időszakot tartunk, ahol a lehető legmélyeb szinten megismerjük

  • a terméket,
  • a piacot,
  • a stratégiát,
  • a KPI-okat,
  • a virális együtthatót,
  • a szervezeti kultúrát,
  • a szakmai kompetenciát.

A kapott információk alapján közösen összeállítjuk a céged növekedési stratégiáját, valamint a célok elérését gátló problémahalmazt, valamint a szükséges kompetenciatérképet és erőforrásigényt.

HARMADIK FÁZIS - KIKÉPZŐZÁBOR

Kiképzés és fejlesztés

A közösen felépített növekedési stratégia és szükségletek alapján elindítjuk a megvalósítási fázist.

A növekedést gátló problémákat, hiányosságokat megoldjuk, a kísérleteket ütemezetten futtatjuk és építjük a cég kollektív tudásbázisát.

Megkeressük a kitörési pontokat és a növelve a cég piaci részesedését.

A végén már nem lesz ránk szükséged: minden tudást átadunk, betanítjuk a csapatodat, megmutatjuk, hogy működnek a szoftverek. Growth hackerré képzünk.

05 // 0% BULLSHIT - 100% GROWTH HACKING

10 hét.
40 alkalom.
100% gyakorlat

Olyan szakértőkkel fogsz beszélni a cégedről, akik az adatvezérelt gondolkodásmód, a tesztelés és visszamérés, a SEO és inbound, a Social és a PPC kommunikáció tökélyre fejlesztésével töltötték az elmúlt évtizedet.

Személyre szabott tanácsokat, tippek, trükkök, nem homályos fejtegetéseket.

Marketing eszközök

Megmutatjuk, hogy mit lehet kihozni a marketing eszközökből, mit mivel lehet kiválatani, mit hogyan érdemes használni.

Adatelemzés

Meghatározzuk, mit mérj: KPI-okat és mérési pontokat állítunk be, hogy adatvezérelt attitűdel tűpontos döntéstámogatást nyerj. Ezt mind a vállalati kultúrába égetjük.

Tippek, trükkök

Itt az ideje a Best-Practicek, a tippek, a trükkök és a tapasztalatok átadásának. Ezt a részt imádni fogja a csapatod

Automatizáció

Olyan dolgokat kötünk össze, amiről nem is tudtál, hogy létezik. Az automatizációval sales és lead generálási folyamatokat mutatunk.

07 // TÖLTSD LE A PROGRAMTERVET

GOMBNYOMÁSRA
A NÖVEKEDÉSTŐL

0%

Ha szeretnél első kézből értesülni a részletekről, add meg e-mail címedet és hamarosan (pár napon belül) küldeni fogjuk a GROWTH BOOTCAMP programunk teljes forgatókönyvét.

A legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Kérjük olvasd el