fbpx
Lépj velünk kapcsolatba
Kapcsolat

01 // RÓLUNK

GROWTH
TEAM

Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

02 // HOLISZTIKUS SZEMLÉLETMÓD

GROWTH HACKING ÜGYNÖKSÉG

Hivatásunk minél szélesebb körben ismertebbé tenni a growth hackingben rejlő lehetőségeket, ezért 2018-ban létrehoztuk a Growthhackers.hu-t. Az edukáció hamar kinőtte magát, megvalósítók lettünk. Ma már teljes keretrendszereket, belső csapatokat építünk, segítjük a vállalkozások és az ügynökségek munkáját. 

Csapatunk összeállítása során a kimagasló szakmai tudásra helyeztük a hangsúlyt.A masszív (átlagosan 9.6 év) szakmai tapasztalattal, profi kiképzéssel és mániásan növekedésorientált gondolkodásmóddal alkotunk szinergiát. Célunk a piaci részesedés növelése, túlmutatunk a klasszikus SEO, SEM, PPC, UX, PRODUCT, SALES, CX megközelítésen, holisztikus szemléletben alakítjuk a vállalkozás külső-belső működési dinamikáját. 

  

03 // KÖZÖS ÉRTÉKEK

GROWTH MINDSET

Az évek során sokat tapasztaltunk. Ültünk már webáruházban, különböző profilú ügynökségekben, médiacégben;  építettünk fejlesztőcéget, tapostuk a malmot kisvállalatban, nagyvállalatban, és portfóliónkban startup befektetést is találhatsz. 

Bármerre is járunk, a közös szenvedély, ami összeköt minket, az a GROWTH MINDSET. 

04 // Kiterjesztett kompetencia

Ismerd meg a
leendő Growth Hacker csapatodat

Sárközi András

CEO

A nemzetközi Growth technikák hazai szakértője, a Growth Masters ügyvezetője. Több mint 15 év növekedésfejlesztési tapasztalattal és holisztikus szemléletmóddal lesz céged segítségére.

Sárközi András
Gosztola Beatrix

COO

A Growth Masters társtulajdonosa és operatív vezetője, valamint az eszerzodes.hu startup interim marketing igazgatója. Több, mint tíz év szakmai tapasztalattal, médiapiaci kompetenciával a háta mögött fogja össze az elit csapat operatív működését.

Gosztola Beatrix
Érdekel egy szuper állás?

Csatlakozz hozzánk

pingelj minket, ha egy szuper csapat részese akarsz lenni.

Érdekel egy szuper állás?

05 // Győztes csapat

Az Év
kreatív
megoldása

„A LISN csodálatos példája annak, hogy miként lehet egy igazán jó ötletet igényesen és szuper felhasználói élménnyel megvalósítani. A LISN olyan szolgáltatást nyújt, amire nagyjából csak azt lehet mondani, amit a sikeres kezdeményezésekre mondani szoktak: „Ú, hát én ezt már hányszor mondtam, hogy kéne egy ilyet csinálni.” Igen. Szükség volt rá és szerencsére volt olyan, aki meg is valósította. Még több ilyen igényes magyar kezdeményezést kíván Az Év Honlapja csapata, a csapatnak pedig a legjobbakat.”

06 // AJÁNLÁS

Rólunk
mondták

“Az a csapata, akik által megértettem, hogy mit is jelent pontosan a Growth Hacking”
Balogh Petya

BaConsult Kft, Befektető, Cápa

``Két szót fogalmazott meg a csapatunk, ami tökéletesen leírja a Growth Bootcamp-et: Emberközpontú & Professzionális“
Pázmándy Szilvia

Marketing Igazgató - Eventrend Group

07 // Tégy próbára minket

Próbáld ki a
termékünket

08 // Bekapcsolódunk

Érezted már
valaha?

Ha az elmúlt fél évben egyszer is megfogalmazódott benned a kérdés, miért nem működik egy termék, kampány, értékesítési módszer vagy akár egy részterület, akkor tudunk segíteni.

Elit csapatunk bármikor rávethetik magukat a céged folyamataira. Ha szeretnél magabiztosan, adatalapon fejlődni és növekedni anélkül, hogy örökre külsősökre kelljen támaszkodnod, foglalj egy neked ideális időpontot és máris elkezdhetünk beszélgetni.

Hiányzik a

A legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Kérjük olvasd el