fbpx
Lépj velünk kapcsolatba
Kapcsolat

LIFETIME AJÁNLAT

LÉGY TE IS
VIP!

CSATLKOZZ TE IS A VIP SZEKCIÓHOZ, AHOL A SZERZŐKKEL, SIKERES CÉGVEZETŐKKEL ISMERKEDHETSZ MEG!

05 // 0% BULLSHIT - 100% GROWTH HACKING

Egyszeri csatlakozás.
Örökös előfizetés.

Ha megszoktad a kényelmet, akkor ez itt a Te helyed. A VIP tagsággal most egy egyedi Urilcard-ot kapsz, ráadásul soha többé nem kell a magazinért fizetned.

LIFETIME előfizetés

Amíg a Growth Magazin létezik, addig Te jogosult leszel rá, vagyis minden megjelenésből egy példányt díjmentesen kipostázunk neked (Magyarország területén).

Igen, minden számból neked járni fog egy példány és soha többé nem kell érte fizetned.

Intelligens névjegykártyát kapsz

VIP csatlakozáskor küldünk neked egy intelligens névjegykártyát, hogy többé ne kelljen névjegykártyát nyomtatnod. Az Urilcard névjegykártyák exkluzív kiadása NFC csipet és egy app lifetime hozzáférését is tartalmazza, így elég csak odaérintened az új ismerősöd telefonjához és máris bekerült a névjegyzékbe az elérhetőséged.

Automatikus belépés a VIP találkozókra

Találkozz a szerzőkkel, gyere el a rendezvényeinkre és networking eseményeinkre a VIP névjegykártyáddal és légy részese Te is egy vibráló és növekedésorientált közösségnek.

Virtuális telek vásárlása a Growth Magazinban

P63 projektünk keretén belül hamarosan területet vásárolhatsz a Growth Magazinban, amit aztán felhasználhatsz saját logód, de akár hirdetés elhelyezésére is. Minél több területed van annál nagyobb hirdetést tudsz elhelyezni. És minél nagyobb a magazin népszerűsége, annál nagyobb a Te területed értéke is. (Amit akár el is adhatsz)

04 // ISMERD MEG

+ AJÁNDÉK INTELLIGENS NÉVJEGYKÁRTYA

A névjegykártyát az Urilcard biztosítja, a csatlakozáskor kiküldjük az ajándék névjegykártyát, amit csak aktiválnod kell. A Growth Magazin negyedévente jelenik meg.

LIFETIME ÁR

63 000 Ft


(egyszeri csatlakozás. bruttó ár)

Minden megjelenés előtt kiküldjük neked elsőként a magazint és hozzáférést biztosítunk számodra az összes korábbi magazinunkhoz és az összes hangsávhoz

  • Nyomtatott magazin
  • Hozzáférés a magazinhoz tartozó hangsávhoz
  • Postai kiszállítás a megjelenés előtt
  • Hozzáférés a korábbi magazinokhoz és hangsávokhoz
A legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Kérjük olvasd el